Wijze van levering en leveringskosten

Let op: deze bepalingen gelden alleen voor de verzending naar de Be-Ne-Lux landen.

Er zijn momenteel twee opties voor verzending binnen deze regio: per reguliere brievenbus post en aangetekend, met de kosten resp. 4 en 14 euro. Bij deze kosten zijn de verpakkingskosten inbegrepen.

Sieraden met de waarde van > EUR 50 worden altijd aangetekend verzonden met een track and trace #. Goedkopere sieraden worden verzonden per brievenbuspost. Het risico van verlies wordt in dit geval gedeeld door de koper en de verkoper 50-50. Wilt u meer zekerheid? Dan adviseer ik de aangetekende post.

De sieraden worden verzonden met de PostNl (zie geldende tarieven).  Er is ook een moghelijkheid van een DHL verzending – met levering aan huis of ophalen bij speciale ophaalpunten.

Voor verzending naar adressen in Nederland gelden speciale verzendkortingen. Neem aub contact met zilvera op.

Levertijd

De levertijd door Zilvera is afhankelijk van de voorraad en of het sieraad op maat voor de klant wordt gemaakt. Sieraden die op voorraad zijn, worden zo spoedig mogelijk na ontvangst van betaling verzonden. Voor sieraden die op maat of in overleg naar persoonlijke specificaties worden gemaakt, gelden afwijkende levertijden die bij bevestiging aan de klant worden gemeld.  Zodra een bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail ter bevestiging met evt. een Track & Trace nummer.

De bezorgtijd is afhankelijk van de door de postdiensten opgegeven bezorgtijden voor bezorging in een bepaald gebied (binnen Nederland, binnen Europa, wereld). Voor Nederland betekent het normaliter 1 a 2 werkdagen.